ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Κάντε το φαρμακείο σας να ξεχωρίσει με τους πιο
ελκυστικούς και λειτουργικούς χώρους!

Ολική ανακαίνιση φαρμακείων από το σχεδιασμό του έργου μέχρι την κατασκευή των συρταριέρων, δημιουργώντας τη συνθήκη της απόλυτης εργονομίας και της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών.

Με χρώμα

Μελέτη και ανακαίνιση φαρμακείου, δημιουργώντας ένα άρτιο αποτέλεσμα. Ο φωτισμός στο φαρμακείο σε συνδυασμό με το έντονο κόκκινο χρώμα, προσφέρουν μία ζωντανή και ευχάριστη ατμόσφαιρα, που εντυπωσιάζει και προσελκύει το κοινό.

Open Space

Η ανακαίνιση του φαρμακείου στην περιοχή Περιστέρι δημιούργησε εργονομία, οργάνωση και καλαισθησία. Σημαντικός ρόλος; Τα γυάλινα ράφια που φιλοξενούν τα προϊόντα σε τάξη και γίνονται αντιληπτά στον πελάτη από την πρώτη στιγμή με την είσοδό του στο χώρο.

Λεβάντα

Θετική νότα έδωσε η ολιστική ανανέωση του φαρμακείου στην Ηλιούπολη με αποχρώσεις του χρώματος της λεβάντας, καθιστώντας το μοναδικό στην περιοχή. Η κατασκευή των ραφιών με δυναμική αντοχή χάρισε σημαντική ευελιξία κινήσεων στο προσωπικό και την απόλυτη εργονομία στο χώρο.

Άνεση & Πολυτέλεια

Η ανακαίνιση και η διαμόρφωση του φαρμακείου έδωσαν τη δυνατότητα στο να προβληθούν τα προϊόντα και να έρθει ο πελάτης πιο κοντά σε αυτά. Χρησιμοποιήθηκαν αρκετά ράφια για την αποθήκευση των φάρμακων και των καλλυντικών με σκοπό την σωστή οργάνωσή τους αλλά και την συγκέντρωση αρκετής ποσότητας. Γρήγορη και άψογη τοποθέτηση με κύριο στόχο την συνέπεια και την άμεση παράδοση.

Statement

Ένα φαρμακείο που δηλώνει έντονα την παρουσία του και αποτελεί σημείο αναφοράς για τον τοπικό πληθυσμό. Ο εξωτερικός και ο εσωτερικός σχεδιασμός του κάνει εντυπωσιακή είσοδο στον απαιτητικό αυτό κλάδο. Με φρέσκο τρόπο προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία που τους αφυπνά. Ο καινοτόμος σχεδιασμός του πάγκου στο ταμείο δίνει στο χώρο ένα σύγχρονο στιλ και μοντέρνο ύφος.

Back to school

Το φαρμακείο στην Κύπρο επιλέγοντας την Stilnovo design θέλησε να ανανεωθεί με στόχο ένα λειτουργικό και ευχάριστο περιβάλλον. Η διαφορά του υλικού και του χρώματος στα ράφια έδωσε μια παιχνιδιάρικη νότα και ένα σύγχρονο ανάλαφρο ύφος στο χώρο.

Bookmark

Αν αναρωτιέστε πως μπορείτε να κάνετε το φαρμακείο σας να ξεχωρίσει, η λύση είναι η αλλαγή που θα πραγματοποιήσετε στο χώρο σας και πολλές φορές αυτός μπορεί να ειναι και η οροφή του. Το συγκεκριμένο φαρμακείο «ντύθηκε» αρκετά με το στοιχείο του ξύλου δίνοντας μια εντυπωσιακή έμφαση στο πάνω μέρος του τοίχου και αναδεικνύοντας κατά αυτό τον τρόπο το μέγεθός του.

Old Time Classic

Ένας ανανεωμένος χώρος βασισμένος στο ξύλο. Μια ζεστή ατμοσφαίρα προβάλλεται. Το ξύλο διατηρεί το ύφος του παλιού φαρμακείου και το κάνει να ξυπνά μνήμες στους ηλικιωμένους και να μαθαίνει τους νέους. Δίνοντας αυτό το μοναδικό χαρακτήρα στο φαρμακείο το κάνει να ξεχωρίζει και να προσελκύει το αγοραστικό κοινό.

Minimal & Chic

Ένας μοντέρνος χώρος διαμορφώθηκε στο φαρμακείο στο Αγρίνιο. Οι απλές γραμμές και οι συνθέσεις μαύρου και λευκού τόνισαν και πρόβαλλαν προς τα έξω το πράσινο χρώμα το οποίο έδωσε θετική χροιά στην ατμόσφαιρα. Σημαντικό ρόλο αποτέλεσαν τα γυάλινα ράφια που κάνουν τα προϊόντα αντιληπτά και προσελκύουν τον πελάτη με την είσοδό του στο χώρο.

First Care

Μια φινετσάτη πινελιά δόθηκε στο φαρμακείο στη Σάμο φέρνοντας τον πελάτη πιο κοντά και κάνε τον να αισθανθεί άνετα και οικεία στο χώρο από το πρώτο κιόλας λεπτό. Η Κατασκευή της ταμπέλας έδωσε ταυτότητα και δυναμική στο φαρμακείο και δημιούργησε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.    

Wooden Elegance

Δεν θα μπορούσαν καλύτερα οι ξύλινες επιφάνειες να αναδειχτούν σε αυτό το φαρμακείο, το οποίο χάρις στη δημιουργία των ραφιών, γεμίζουν ευχάριστα το χώρο και προσφέρουν τη δυνατότητα μιας πιο λειτουργικής εξυπηρέτησης, με τα προϊόντα αντιληπτά στον πελάτη και στο φαρμακοποιό.  

Αρέσει σε %d bloggers: