ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Δημιουργούμε οποιαδήποτε ειδική κατασκευή επιθυμείτε!

Χειροποίητες κατασκευές με βάση το ξύλο, στα μέτρα σας! 

Κατάστημα Οπτικών

Χάρις στην εμπειρία μας, στον σχεδιασμό καλαίσθητων και λειτουργικών χώρων, δημιουργήσαμε μια ειδική πρωτότυπη κατασκευή για το Κατάστημα Οπτικών, η οποία και δημοσιεύτηκε σε γνωστό Αρχιτεκτονικό περιοδικό. 

Σύνθετο Σαλονιού

Μια custom made κατασκευή που προσφέρει την πρακτικότητα που κάθε χώρος χρειάζεται, καθώς διαθέτει κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους, ενώ παράλληλα δίνει κομψή νότα υψηλής αισθητικής, κλασικού χαρακτήρα και πολυτέλειας στο χώρο.

Σύνθετο τηλεόρασης

Δημιουργία σύνθετου που ταιριάζει απόλυτα στις διαστάσεις του χώρου. Περιλαμβάνει βάση για την τηλεόραση, χάρις στην εσοχή που έχει δημιουργηθεί και αρκετό χώρο για τη ταξινόμηση και την αποθήκευση των αγαπημένων σας αντικειμένων.

Mαύρη ντουλάπα

Ντουλάπα με μαύρη γυαλιστερή λάκα που εντυπωσιάζει και προσφέρει στο χώρο μια μοντέρνα πινελιά. 

Ευκολία στη χρήση

Συρόμενη ντουλάπα με πρακτικό σχεδιασμό από άριστη ποιότητα, σε ποικιλία διαστάσεων σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας.

Οργάνωση & σχεδιασμός που ξεχωρίζει

Ειδική κατασκευή ραφιών σε γνωστή αλυσίδα καλλυντικών όπου επιτρέπει στο brand την τοποθέτηση και την προβολή του εύκολα, στην κατάλληλη θέση και σε επαρκή ποσότητα.

Πολυλειτουργική ντουλάπα

Πολυλειτουργική, ανθεκτική ντουλάπα, σε διαστάσεις που εσείς θέλετε και επιθυμείτε, σας βοηθά να αποθηκεύσετε και να οργανώσετε όλα σας τα αντικείμενα.

Ευέλικτη Σύνθεση

Με γνώμονα την εργονομία, τη χρηστικότητα και την αισθητική δημιουργούμε πρακτικές συνθέσεις για το σαλόνι σας. Σύνθετο από λάκα για μια νότα κομψότητας.

Σύνθετο – Βιβλιοθήκη

Μια επιπλοσύνθεση που καθίσταται ιδανικό κομμάτι στο να δώσει ταυτότητα στο χώρο. Η δυνατότητα, τοποθέτησης διακοσμητικών και έκθεσης αντικειμένων στα ράφια, μπορεί να διαμορφώσει το χώρο, δίνοντάς του χρώμα, ενώ παράλληλα αξιοποιείται και για χώρο αποθήκευσης.

Σύνθετο τηλεόρασης με τζάκι

Η πιο δημοφιλής επιλογή για όσους επιθυμούν το συνδυασμό αυτών των δύο. Για όσους τους αρέσει να συγκεντρώνονται στο σαλόνι χαλαρώνοντας στη ζέστη του τζακιού, βλέποντας τις αγαπημένες τους ταινίες. Σύνθετο τηλεόρασης, με συρόμενα πορτάκια, όπου μπορείτε να αποθηκεύετε αντικείμενα που δεν επιθυμείτε να είναι εμφανή και επένδυση τζακιού σύμφωνα με το δικό σας γούστο και στυλ διακόσμησης που επιθυμείτε να δώσετε στο χώρο.

Επένδυση τοίχου από ξύλο

Επένδυση τοίχου από λουστραριστό ξύλο που αναδεικνύει το χώρο και του δίνει κλασικό χαρακτήρα. Στην επένδυση προστέθηκε ειδικό άνοιγμα, δίνοντας έμφαση στον κρυφό φωτισμό και στα αντικείμενα που έχουν τοποθετηθεί.

Ειδική κατασκευή ραφιών

Ειδική κατασκευή ραφιών για γνωστή εταιρεία καλλυντικών που αναδεικνύουν το χώρο και τα προϊόντα, κάνοντάς τα αντιληπτά στον πελάτη από την πρώτη στιγμή με την είσοδό του στο χώρο.

Έπιπλο τηλεόρασης- Mini bar

Custom made κατασκευή! Ένα ιδιαίτερο design επένδυσης καλοριφέρ σε συνδυασμό με mini bar και έπιπλο τηλεόρασης! Από ποιοτικά υλικά, προσφέρει στο χώρο καλαισθησία. Έγινε σωστή μελέτη, καθότι λήφθηκε υπόψη μια αξιοπρεπής απόσταση ανάμεσα στην τηλεόραση και στο καλοριφέρ. Το μεγάλο στοίχημα κερδίστηκε όταν δημιουργήθηκε δίπλα χώρος για mini bar με ειδικές θέσεις για τα ποτήρια, κατάλληλο για τους λάτρεις του κρασιού και aperitif. Cheers!

Αρέσει σε %d bloggers: